Zuid Alpen
Door: Ineke & Fokke
Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke
16 November 2009 | Nieuw Zeeland, Wanaka
Tijdens de reis zijn er een paar watervallen en prachtige vergezichten op de bergen die we achter ons laten en waar we naar toe gaan. Het laatste stuk gaat eerst langs het Lake Wanaka dan weer langs Lake Hawea, uit met een prachtig uitzicht. Ook langs dit meer rijden we verder naar het zuiden en buigen dan weer af naar het westen en komen weer bij het vorige meer aan met het bijbehorende dorp Wanaka, wat onze bestemming is.
Het weer is inmiddels veel beter. Het is droog, maar er waait een harde koude wind van de bergen in het noorden waar ook nog sneeuw op ligt. Tussen de wolken schijnt uiteraard de zon en dan is wel het heel lekker.
We hebben een prachtig uitzicht op die besneeuwde bergen met het meer op de voorgrond. We vinden het wel een beetje op Noorwegen lijken.
Vandaag (maandag) is een rustdag. We houden het rustig en maken slechts een wandeling langs het meer met uitzicht op de bergen van het nationale park met de Mt Aspiring.
We hebben bij de fotos ook een paar groepsfotos gedaan, zodat ook de andere lezers van de site hun pa & ma of oma & opa eens kunnen zien.
Liefs ons.
16 November 2009 - 12:48
José:
Hallo avonturiers,
Wat maken jullie leuke dingen mee en Ien ik zie dat de kleding die je aan mag echt helemaal jouw stijl is, leuke regenpakken en het helmpje op de quad ook helemaal jouw ding. Maar zonder gekheid, leuke verhalen en mooie foto's, ik vind die groepsfoto ook leuk, dan kunnen we juliie medereizigers ook eens zien. Nog veel plezier samen. Groetjes José -
16 November 2009 - 16:22
Annelies:
He ons,
Spannende verhalen en de foto's blijven prachtig!
Ik snap dat je het op een rustdag kalmpies aan doet.. Leuke pakken(!) en leuk om de groep te zien!
Goed reis verder en veel plezier!
Liefs wij
16 November 2009 - 18:03
Dinie :
Ik kijk regelmatig naar jullie verslag, bedankt daarvoor. Ik vond het leuk mijn broer Jan en schoonzus Willemien op de foto te zien. Goede reis verder.
Groetjes Dinie -
16 November 2009 - 19:04
Els:
Hoi Ineke en Fokke
Mooie foto's en verhalen, op die wankele brug zou ik me ook niet begeven. Wel stoer met zo'n mooi pak aan op de quad. Nog veel plezier.
Groetjes Els en co -
20 November 2009 - 13:11
Judith Schrama:
Jaaa! Ik zie na ruim 4 weken eindelijk mijn ouders (Jan en Ellen) weer eens! :-)
Erg leuk om op jullie site in beeld te zien wat zij per mail en telefonisch hebben beschreven!