Kort ritje
Door: Ineke & Fokke
Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke
17 November 2009 | Nieuw Zeeland, Queenstown
De weg er heen vanaf Wanaka is prachtig. Dat geldt ook voor het weer. Het is een prachtige mediterrane dag, blauw en hier en daar een wolkje voor het mooie. Wel is de wind nog steeds tamelijk ijzig. Vanacht schijnt het 1 graad C geweest te zijn.
Trouwens als je 's avonds omhoog kijkt dan is de sterrenhemel overweldigend. Er is hier geen vals licht van dorpjes of stadjes (man-made), dus de hemel is diep-zwart. De sterren komen op je af en het worden er steeds meer als je langer kijkt. Prachtig.
Onderweg naar een bungi jump gekeken, een oud gerestaureerd gouddelvers dorpje bekeken en gelunchd. En toen waren we er.
Het dorp ligt onder de camping, 2 minuten trappen afdalen. Het is er heel druk . Queenstown trekt heel veel toeristen. Voornamelijk jongeren.
Vanmiddag hebben Trudi (van Cor, de techneut) en Ria (van Ton) hun verjaardag gevierd, resp. 70 en 65 jaar. Er waren veel hapjes en drankjes.
Liefs ons
18 November 2009 - 08:20
Ome Co:
Trudy: van harte mijd, nog vele jaaren en nog veel pliezier daar in Azie. jullie zien wel veel. lekker dat je geen filles heb daar!!!!!
leuk dat je de jongste bent! -
18 November 2009 - 10:01
Mirjam:
Hallo Ineke en Fokke,
Mijn ouders (Wim en Cobie Kaptein) zitten bij jullie in de groep en hebben me deze link doorgestuurd. Erg leuk om alvast wat van de prachtige foto's te zien en de reisverhalen te lezen! Ik zie m'n ouders toevallig op de foto van het feestje staan, leuk! veel plezier nog maar dat komt vast wel goed. Groeten van Mirjam Kaptein.