Vervolg Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Vervolg Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Vervolg Miami

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

24 Januari 2011 | Verenigde Staten, Miami Beach

Een mooie stad. Typisch Amerikaans met vele vleugjes Latijns-Amerika. Hoewel de zon aan een strakke blauwe hemel scheen, maakte de wind het niet echt warm. Zeker in de ochtend en de avond niet. Toch lopen de meeste dames in Miami en ook de heren, schaars aangekleed rond. De zeer korte broekjes is favoriet bij de dames, net zoals de high-heels in de avonduren.
We hebben vandaag een Mall bezocht, een grote. Altijd leuk. Gegeten hebben we vanavond in een straat waar de Locals uitgaan.
Morgen naar de boot. We kunnen al om 1 uur inchecken. We willen morgen vroeg nog wel even naar het strand.
En dan varen. We zijn benieuwd.

Liefs Ineke en Fokke

• 24 Januari 2011 - 06:52

Lien:

Het klinkt allemaal heerlijk! Jullie naar het strand ik stond met -10 (en het voelde nog veeeeeel kouder) te bibberen op de berg, maar ook dat was heerlijk :) succes met inschepen en veel plezier!!

• 24 Januari 2011 - 08:00

Ellen:

Spannend zo'n boot,ben benieuwd!!!
    dan weet ik wat me in augustus te wachten staat.
    Hang niet over de reling en geniet van alles. liefs

• 24 Januari 2011 - 09:28

José:

Geniet ervan en ik hoop dat jullie net zulke mooie herinneringen krijgen als ik heb.

• 24 Januari 2011 - 16:29

Marlet En Jan Peter:

enne waar blijven de foto's???

• 24 Januari 2011 - 21:17

Piet:

Nou spannende tocht weer hoor. Miami en het volledige USA leven... maar de stad heeft inderdaad iets cubaans he... spaans en ... verder voorzichtig zijn.

Op de boot krijgen jullie een moeeie show.... heb ik helaas niet van mezelf... maar wel de beelden gezien. Geniet maar van de mooie reis
    samen.