Eerste dag in Miami
Door: Ineke & Fokke
Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke
22 Januari 2011 | Verenigde Staten, Miami Beach
Later, in een ander donker bruin café, weer eens een biertje. Het is er happy hour en er wordt na zessen een buffetje opgesteld, gratis.
We zijn nu op de kamer en gaan zo iets te eten zoeken op Ocean Drive. Hier is het nu inmiddels half acht, bij jullie half twee. Dat blijft grappig.
Geen foto's, dit keer, dus wat meer tekst.
Liefs Ineke en Fokke.
22 Januari 2011 - 06:18
Angelique:
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen!
Lekker relaxed zo hoor, even bus pakken, wat bekijken, wat drinken, weer wat bekijken, en afsluiten met eten. Geweldig! Zo is ook het leven op de cruise, nog even en dan.... Veel plezier nog. Liefs
Hier nu 07.20 uur! Jullie slapen, wij staan op haha..
22 Januari 2011 - 12:16
Han:
Fijn dat jullie het naar je zin hebben. Niet te vaak naar "Hooters". Was denk ik een idee van Fokke? Veel plezier nog. Groetjes van ons uit een druilerig Hengelo. -
23 Januari 2011 - 13:53
Annelies:
Dat klinkt zoooo goed, ik ben jaloers..
Geniet ervan! Liefs uit een saai Eindhoven! -
23 Januari 2011 - 18:16
Vera:
Het belangrijkste nieuws van vandaag is dat: FC Twente met 2-1 gewonnen heeft van FC Groningen. Ik lijk PIET wel. Groetjes Vera -
24 Januari 2011 - 21:33
Piet:
Tip: Als jullie een keer echt dorst hebben moet je eens een "Pitcher" bestellen! Soms kun je in een bar ook een samenstelling van biertjes uitproberen. Dat kan erg goed zijn.
Hier is het 22.30, dus jullie lopen toch maar 6 uur achter. Leuk, eet smakelijk zometeen! -
24 Januari 2011 - 21:35
Piet:
Aan vera..... Ik geef de uitslagen nooit door hoor....
Maar je hebt gelijk, PSV krijgt het moeilijk he!
groetjes uit Twente