De aankomst - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu De aankomst - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

De aankomst

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

25 Oktober 2010 | Thailand, Bangkok

Hier even onze eerste belevenissen. Het is nog niet erg veel, maar dan is er alvast een begin. De trein ging vlot, de vlucht ging vlot en we zaten om 15:00 u aan een lichte lunch in ons hotel.
Hoe kan het gebeuren, maar naast ons in het overvolle vliegtuig zat een Twentenaar die wel naar de thuiswedstrijd van FC twente was geweest.
Op het vliegveld worden we opgewacht door een Thaise meneer, onze gids. Maar er is ook nog een Nederlandse gids en ook nog een chauffeur. Ons reisgezelschap bestaat uit 4 personen, dus bijna 1 op 1.
Er zijn nog geen fotos, maar na morgen zijn die er wel, want we beginnen al om half zeven 's ochtends!

Liefs Ineke & Fokke

• 25 Oktober 2010 - 13:08

Ans En Iris:

Hoi
    Gelukkig de kop is er af. De reis kan weer beginnen, we kijken weer uit naar jullie foto's en verhalen, heel veel plezier geniet er maar van.

Groetjes van ons allen.

• 25 Oktober 2010 - 14:28

Marlet En Jan Peter:

goed zo, lekker vroeg beginnen, dan heb je tenminste wat aan je dag.......

• 25 Oktober 2010 - 17:33

Sven:

Fijn dat het allemaal zo snel ging. Je mist hier nog steeds niets.. ;-) Heel veel plezier!! gr. en x uit Hengelooooo

• 25 Oktober 2010 - 20:31

Aar:

Veel plezier en een goede vakantie. Niets gemist? TWENTE met hulp van scheids behaalt een overwinning. Feyenoord met 10-0 aan de broek. Nog iets gemerkt van de wateroverlast aldaar?
    Groet,

• 26 Oktober 2010 - 07:10

Annelies:

He,
    Leuk om van jullie te horen! Een eigen chauffeur.. Geniet van alles!
    Al natte voetjes of valt het mee?
    Liefs