Toch nog een bericht - Reisverslag uit Hua Hin, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Toch nog een bericht - Reisverslag uit Hua Hin, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Toch nog een bericht

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

18 November 2010 | Thailand, Hua Hin

Het is donderdag. Nog even een laatste berichtje uit het warme Thailand. We kijken nu al 4 dagen over de zee uit. Vandaag de laatste volle dag. Morgen ook nog wel tot 18:00 uur, maar dan moeten we weer op stap. Terugvliegen naar het koude Nederland. Morgen is de minimum temperatuur -2 graad, zagen we op internet. Hier is de minimum temperatuur 24 graden. Het is maar dat je het weet.
Af en toe is het wel bewolkt, maar dat trekt weer open en dan is er weer zon. Warm is het altijd.
We liggen heerlijk op ons ligbedje over zee te staren. 's Avonds gaan we met de shuttle-bus naar het centrum en lopen over de nachtmarkt en kopen iets. Gisterenavond voor het eertst niets gekocht. Volgens Ineke hebben we nu alles.
Eten doen we bij een eethuisje op de hoek. Formica tafels, hard-plastic borden en schaaltjes. Het bestek wordt in een kom met loei-heet water neergezet. De bazin komt afrekenen. Af en toe zitten er Westerlingen. In een ander straatje zijn veel restaurantjes vol met Westerlingen, maar dat vinden we niets. Ook op de nachtmarkt zijn er restaurants met alleen maar seafood, grote kreeften en krabben, vis, grote garnalen. Maar ook hier zitten alleen maar Westerlingen.
Daarna een caffe latte bij de Doi-Tung, een soort Thaise Starbucks.
Kortom we genieten en willen dat graag met jullie in het noorden delen.
Tot over ongeveer 48 uur.

Liefs (en warmte) Ineke en Fokke

• 18 November 2010 - 08:53

Angelique:

Lekker hoor!! Geniet er maar van.
    Hier past het weer ook goed bij het jaargetijde en de sfeer ( Sinterklaas). Maar wees gerust, januari komt snel, dus straks gewoon genieten van de kou, regen en hopelijk ook sneeuw. Haha...

• 18 November 2010 - 20:39

Piet:

Is dat hele zwembad van jullie? Ziet er erg relaxed uit daar? Ik wens jullie een goede reis naar huis, en denk er aan goede kleding is hier echt nodig..

Groetjes vanuit Hgl.

Piet