Het Einde - Reisverslag uit Hua Hin, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Het Einde - Reisverslag uit Hua Hin, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Het Einde

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

15 November 2010 | Thailand, Hua Hin

De laatste dag van het programma, zaterdag, met bezienswaardigheden is begonnen. Vanochtend al vroeg, om 7:25 uur, op weg.
De eerste attractie is de drijvende markt van Damnern Samuak. We stappen op een bootje dat ons in een half uurtje naar de drijvende markt brengt. Eigenlijk is het een lang kanaal, waar allemaal bootjes met eten, fruit en groente, en met keukentjes aan de kant liggen. Daar loop je dan langs. Ook aan de wal zijn allemaal kraampjes. Er lopen ook hier en daar mensen met een grote python op hun nek. Daar kun je dan mee op de foto.
Bij een klein tentje drinken we koffie. Op een bord staat in het Nederlands dat ze "heerlijke koffie" hebben.
We stappen weer in onze bus en rijden naar het zomer paleis Khao Wang, dat door Rama V gebouwd is (1850). Het is niet meer in gebruik. Er lopen wel agressieve apen rond, die eetbare zaken uit je handen pikken.
En dan de laatste kilometers naar het resort in Hua Hin. Het inchecken duurt even, maar dan mogen we naar onze kamers. We hebben zeezicht, een upgrade. We hebben afscheid genomen va onze Thaise gids, Montri. Ook hebben we weer afscheid genomen van onze chauffeur.
En dan gaan we lekker aan de zee liggen.

Vandaag, zondag, een hele rustdag. Eerst uitslapen tot half negen, dan ontbijten met uitzicht over de zee. Om 10:00 uur komt Piet, de Hollandse gids, nog even kijken. Hij zit in een ander hotel en heeft een scooter gehuurd. We hebben niets te melden of te vragen.
We zoeken een ligbedje aan het strand. Aan het zwembad zijn ze al op.
En dit gaat dan nog 5 dagen verder.

Liefs Ineke en Fokke

• 15 November 2010 - 09:06

Lien:

Ach een ligbedje aan zee klinkt wel heel aangenaam. Ik ben al blij dat ik vanmorgen DROOG naar t ziekenhuis kon fietsen :) Geniet er van! xxx

• 15 November 2010 - 09:36

Ans:

Hoi zijn de weken al weer voor bij.Geniet nog van deze zonnige dagen dat is hier wel anders. Vanaf vandaag gaan wij ook weer werken.
    Tot gauw.
    Groetjes Ans

• 15 November 2010 - 10:24

Angelique:

Na al deze indrukken, vroeg opstaan en het reizen heerlijk gaan genieten van de rust. Zwem, zon en vooral liggen!! Niet te bruin worden en op tijd draaien. Liefs van de swaentjes.

• 15 November 2010 - 22:02

Piet:

Nou een mooie reis hoor. Ja het is hier nu ook droog, maar koud!!!! Dus blijf nog maar even op je ligbedje aan zee. Veel plezier nog, en spreek jullie snel,
    Genieten is een kunst, maar ........ dat is niet zo moeilijk in Thailand...... !!!!

• 16 November 2010 - 16:14

Annelies:

Geniet van een paar dagen rust, heerlijk om zo de reis af te sluiten!
    Niet te bruin worden he, anders steken wij zo af..
    Liefs Annelies

• 16 November 2010 - 16:20

Mim:

geniet maar van het lekkere weer!

tot zaterdag!

xxx

• 17 November 2010 - 16:14

Dorien:

hoi mensen.
    dat is wel goed uit te houden 5 dagen strand. hoorde via Annelies dat jullie een dagboek bijhouden. ik ga dat effen lekke lezen.
    geniet van jullie vakantie en we zien elkaar!
    Liefs