Begin Westkust - Reisverslag uit Westport, Nieuw Zeeland van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Begin Westkust - Reisverslag uit Westport, Nieuw Zeeland van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Begin Westkust

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

12 November 2009 | Nieuw Zeeland, Westport

Vandaag rijden we naar Westport aan de westkust (240 km). Het is een prachtige rit. Eerst door de bergen dan weer tamelijk snelle wegen door een groene vallei. Dan weer door de bergen. Op een Look-out zien we in het zuiden besneeuwde toppen.
We bezoeken de langste swing bridge van NZ. Ineke is er 2 meter op geweest en keerde toen terug. Ze vond het tamelijk griezelig.

Dan nog de Seal colony. Het waren er 5 op rotsige rotsen waar de oceaan tegen aan knalde. Toch wel imposante vergezichten. En toen waren we weer op de camping.

Liefs ons

• 12 November 2009 - 09:13

Annelies:

Wat een enge brug, zou ik ook niet durven! Jullie vermaken je wel zo te lezen, wat een ervaring!!
    Veel plezier en veel groetjes wij

• 12 November 2009 - 14:47

Marlet:

Lijks me drie keer nix, die brug....wiebelde ie?...vast wel....
    Volgens mij bevallen reis en Nikon D90 goed
    groetjes JP + M

• 12 November 2009 - 19:30

Piet:

Nou het is een swing brug hoor! Kun je lekker op wiebelen. Al gedaan?
    Mooi land hoor. eh fok je pet staat je prima hoor!Groeten uit een nat Nederland.Veel plezier.