Noordelijkste puntje - Reisverslag uit Chiang Rai, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Noordelijkste puntje - Reisverslag uit Chiang Rai, Thailand van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Noordelijkste puntje

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

05 November 2010 | Thailand, Chiang Rai

Vandaag weer een dag volop bezienswaardigheden. We zitten nog steeds in Chyang Rai en rijden om 8:00 uur op weg naar het noordelijkste punt van Thailand, het dorpje Mae Sai, bij de grens met Myanmar (Birma). We bezoeken ook nog een koninklijke tuin, dat deel uitmaakt van een project Doi Tung om de lokale bevolking ipv opium andere zaken, tabak, hout e.d, te laten kweken. We rijden het laatste stuk langs de grens en passeren 2 keer drugs-controleposten. Mae Sai is heel levendig. Er lopen ook Birmezen rond. Die hebben een meer Indiaas uiterlijk en ook de mannen dragen sarongs.
We rijden iets verder voor een lunch aan de Mae Kong. En na de lunch maken we een boottocht over de rivier tussen de landen Birma aan de ene kant en Laos aan de andere kant. Een echt drielanden punt.
En dan weer op weg naar Chyang Rai. Nu via een directe weg. Even naar het hotel om ons op te frissen en dan naar een Thaise massage. Een 3-in-1 massage van 2 uur. Nou de tijd vliegt. Zelfs voor Ineke. Bijna je hele lichaam wordt gemasseerd. Echt lekker.

Liefs Ineke & Fokke

• 05 November 2010 - 16:19

Marlet En Jan Peter:

heb je de broek mee naar huis gekregen?!? mis alleen nog een poncho en een zuidwester........

• 05 November 2010 - 20:10

Piet :

Nou jullie zien er aardig relaxed uit hoor!!!. Hebben jullie al een voet massage gehad. Moet je eens proberen. Mooi land hoor, veel te zien, die gouden boeddha's zijn wel heel erg apart. Staan de boeddha's in Tailand niet altijd met zijn velen? In china zijn het altijd veelvouden van twee geloof ik.

Veel plezier groetjes van een zeer regenachtig Nederland

• 06 November 2010 - 11:40

Sven:

Dan hebben onze chauffeurs het toch een stuk beter voor elkaar!! ....