Te Anau - Reisverslag uit Te Anau, Nieuw Zeeland van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Te Anau - Reisverslag uit Te Anau, Nieuw Zeeland van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Te Anau

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

22 November 2009 | Nieuw Zeeland, Te Anau

Vandaag een rustig dagje. De 2de dag in Te Anau. Het is prachtig weer, een heel verschil met gisteren. Er was gisteravond trouwens een prachtige zonsondergang.

We lopen naar het stadje en doen een paar noodzakelijke inkopen en gaan dan naar de 30 minuten durende film van het Fjordland. Prachtige film met mooie begeleidende muziek. Vult prachtig aan op wat we al gezien hebben in levende lijve, de indrukwekkende natuur.

We lunchen bij de campervan. Verder lekker in de zon en dan op weg naar de boot voor een tripje naar de Glowworm caves. Met een snelle boot naar de andere kant van het meer. Prachtige vergezichten van een strak meer met bergen op de achtergrond. De grotten zijn wel spannend met ontzettend veel water dat zich een weg naar buiten zoekt. Dan met een bootje naar de glowworms in het donker en dat stelt eigenlijk niet zo veel voor.

Liefs ons.

• 22 November 2009 - 09:14

Trudy En Cor:

Lieve Medereizigers,

Wij genieten van jullie gezelschap en begeleiden met plezier deze mooie reis.wij lezen jullie dagverslag voor de eerste keer. Heel leuk om jullie reiservaring op deze manier te delen.

Tot morgen en voor straks welterusten.

Cor en Trudy Stam.

• 23 November 2009 - 22:12

Piet:

Hoi reizigers,

ik ben toch steeds weer onder de indruk van jullie trip. Mooooooie plaatjes en fantastish weer. hmm weten jullie dat het hier gewoon prut weer is, met te veel regen.

Veel plezier en geniet ervan he,

piet