Jan van Genten - Reisverslag uit Napier, Nieuw Zeeland van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu Jan van Genten - Reisverslag uit Napier, Nieuw Zeeland van Ineke en Fokke oppersma - WaarBenJij.nu

Jan van Genten

Door: Ineke & Fokke

Blijf op de hoogte en volg Ineke en Fokke

06 November 2009 | Nieuw Zeeland, Napier

Vandaag vroeg op voor een excursie. Naar Cape Kidnapper. Daar zetelt een kollonie Jan van Genten. Met een touringcar gaan naar een plek waar we overstappen op kleinere bussen met 4wheeldrive. Het is een ruige tocht naar de cliff en naar de "gannets". Prachtige uitzichten. De vogels vliegen naar de zee in de diepte en komen terug met zeewier voor hun nest.

Na wat rondrijden door de omgeving, Hawkins Bay, en andere bezienswaardigheden, gaan we naar de wijnproeverij gevolgd door het dinner bij de Mission Estate Winery. Prachtige omgeving, een chique Estate omringd door de wijnvelden.

We proeven wat wijnen en krijgen daar een uitleg bij. Heel gezellig. Dan een rondleiding door de kelders. En dan strijken we in de tuin neer en genieten van een mooi glas wijn. Het dinner dat volgt is uitstekend. De wijn zorgt ook dat iedereen veel lol heeft.

Kortom een geslaagde dag.

Liefs ons

• 06 November 2009 - 13:40

Lien En Bob:

Jaa hier nu echt vakantie (Lien)! De foto's blijven super. Leuk jullie reisgenoten te zien ;) kus ons